Joffrey Vis

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Joffrey Vis en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 3

  Joffrey Vis heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Dit was ook de school van mijn...

  Dit was ook de school van mijn oudere zus Judith Vis! Een groot nadeel van deze school was dat als je uit de klas was gezet je niet ongezien langs de administratie of directie kon ha,ha En oh dat kleine snoep winkeltje waar we altijd heen gingen (erasmushuis?), die waren niet echt blij met ons ha,ha :)

  2004, Joffrey Vis

  Wat ik altijd leuk vond was da...

  Wat ik altijd leuk vond was dat je je jas aan de kapstok kon hangen, maar boven iedere kapstok had je een tegeltje met een diertje er in verwerkt. mijn naam was vis dus ik altijd op zoek naar een visje :) ha,ha En dan ook nog die mooie grote zwarte kachels in de hoek van de klas. Met als Juf Ellen Boom, die standaard zei als je vervelend was:"ik eet je op met huid en haar ". ha,ha

  2004, Joffrey Vis

  Mijn vrienden in de klas waren...

  Mijn vrienden in de klas waren: Rutger Esajas, Jan Pinto, Mohammed. Klas genoten die ik nog kan heugen zijn: -sandra deelstra -antia loroiy ? -Rupen Travitian -Jan Pinto -Rutger Esajas -Denise Wachters? -Mohammed -Bagdad -Jolanda Pretorius -Anita (spaans meisje) -???????????

  2004, Joffrey Vis
  ?