Joesie Setz-Joosten

Kent 1 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Joesie Setz-Joosten en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 9

  Joesie Setz-Joosten heeft 9 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Ik zat bij zuster Josefien in de klas.

  Ik zat bij zuster Josefien in de klas. Ook het rijtje naar huis van juffrouw Oor kan ik me nog goed herinneren : elke dag weer 'Op een slof en een oude voetbalschoen' tot vervelens toe... Kan me Karen van Heijningen, Claartje Langeveld nog goed herinneren.

  2005, Joesie Setz-Joosten

  Was vriendin met o.

  Was vriendin met o.a. Marjolein Weber, Elly Vierling en Petra v.d. Haak. Ik woonde toendertijd op de Nunspeetlaan en had 1 (3 jaar oudere) zus Inge. In de 6e klas (Weesperstraat) ben ik verhuisd en werd elke dag met de auto gebracht. Heb door Zr. Mariella nog steeds een hekel aan handwerken.

  2005, Joesie Setz-Joosten

  Als ik aan MAVO Moerwijk denk, denk ik aan Anja Junger, Jeanette Lorsheijd, Ingrid Hagebeek, Edgar Koster en aan leerkrachten als Jaques Groenendijk van Nederlands, Koppejan van Engels, Smits van Duits.

  Als ik aan MAVO Moerwijk denk, denk ik aan Anja Junger, Jeanette Lorsheijd, Ingrid Hagebeek, Edgar Koster en aan leerkrachten als Jaques Groenendijk van Nederlands, Koppejan van Engels, Smits van Duits. Berlijn, voor altijd in mijn geheugen gegrift.......

  2004, Joesie Setz-Joosten
  ?