Ontdek PLUS

JJ van der Elst

Kent 2 personen

MARRIED , 4 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van JJ van der Elst en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  JJ van der Elst heeft 3 klassenfoto's en kent 2 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Afdeling Optiek met leraren: van Lent, Koppenberg, JapTjong, Bastiaans, Schobben, de Mosch, Piet Boer.

  Afdeling Optiek met leraren: van Lent, Koppenberg, JapTjong, Bastiaans, Schobben, de Mosch, Piet Boer

  Christiaan Huygens M.T.S., 1975

  Op deze school komen de volgende namen van leerkrachten nog naar boven borrelen: De Reus, van der Stoep, van der Stoel, Hoek, van Druten natuurlijk, lange Voorbergen in zijn Mini, Lindgreen: "Tekenen, tekenen, tekenen", van der Wal van der Berg(engels), v

  Op deze school komen de volgende namen van leerkrachten nog naar boven borrelen: De Reus, van der Stoep, van der Stoel, Hoek, van Druten natuurlijk, lange Voorbergen in zijn Mini, Lindgreen: "Tekenen, tekenen, tekenen", van der Wal van der Berg(engels), van der Kruk(duits), Mollier: "25 bladzijden van je All-in-one overschrijven en keurig netjes!!!", Schouwenaar de aarde is rond en maar zwaaien en Dorsman natuurlijk.

  Het Kruispunt, 1965

  Ik herinner mij nog Juffrouw Slump en Juffrouw Ketting en van Daalen? Verder Meester Hamel, Ketting, Brouwer en Hogeweg.

  Ik herinner mij nog Juffrouw Slump en Juffrouw Ketting en van Daalen? Verder Meester Hamel, Ketting, Brouwer en Hogeweg.

  De Hoeksteen, 1959