Jim van der Meulen

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jim van der Meulen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Jim van der Meulen heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik herinner me de leraren, Juf Meijer, Ketel, de Gruijter, Meester Sparreboom, de Korte, Bloemendaal, Stoutjesdijk, Wieringa.

  Ik herinner me de leraren, Juf Meijer, Ketel, de Gruijter, Meester Sparreboom, de Korte, Bloemendaal, Stoutjesdijk, Wieringa. schoolmelk in de poort. die mooie grote boom op het schoolplein. Klasgenootjes waar ik het meeste mee om ging waren John Rozema, Anoep en Manodj(?), Aadje Verbeek, Andre Lachmansingh. In de tweede klas was ik op Sandra Toet. :-)

  Keuchenius, 1970

  Het was een leuke school, heel wat anders dan de school waar ik daarvoor op zat, die was zo verschrikkelijk streng.

  Het was een leuke school, heel wat anders dan de school waar ik daarvoor op zat, die was zo verschrikkelijk streng... Wat me als eerste te binnen schiet zijn de schoolfeesten in de Leuninkjes te Poeldijk, gaaf die feesten!

  Tinbergen College MEAO (Tin..., 1981

  Het was een veel te strenge school, maar ondanks dat heb ik toch een leuke tijd gehad met mijn schoolgenootjes.

  Het was een veel te strenge school, maar ondanks dat heb ik toch een leuke tijd gehad met mijn schoolgenootjes. Mijn maatjes waren Peter Vooijs, Rinus Koers en Peter Versteeg. De meiden die me te binnen schieten zijn Astrid van Gasteren en Monique van Vogelpoel. Typisch: Juf Harmeijer die altijd als je zat te kletsen de bordenwisser naar je kop gooide, dat was achteraf toch wel apart.

  Christelijke Comenius MULO, 1977