Bekijk het volledige profiel van Jessica Szekula en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Jessica Szekula heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Ik zat in klas LBVZO781, deed ...

Ik zat in klas LBVZO781, deed de opleiding Verzorgende IG, ben hiermee gestopt en ben geslaagd met een Helpende Zorg en Welzijn diploma. Ben niet te spreken over de organisatie van het Nova College. Als ik vragen of problemen had werd ik van het kassie naar de muur gestuurd en kreeg ik vage antwoorden. Dat nieuwe competentie gericht leren was ook een drama. De leraren wisten van niks, de leerlingen dus ook niet en de managers zeiden dat de leraren het allemaal wel wisten.

2012, Jessica Szekula

Super tijd gehad op deze schoo...

Super tijd gehad op deze school! Soms wat mindere dagen maar ag, ik was een puber en dan is school maar stom. Maar over het algemeen geweldige herinneringen aan deze school.

2012, Jessica Szekula

Ik weet nog dat er voor de ver...

Ik weet nog dat er voor de verbouwing een binnentuin was met cavia's, ik weet dat er op sommige dagen (ik meende woensdag) op de tribune een soort kleine bijeenkomst was van alle klassen. Ik vond het een leuke school! Heb er leuke en goede herinneringen aan.

2012, Jessica Szekula
?