Ontdek PLUS

Jeroen Philips

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jeroen Philips en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Jeroen Philips heeft 6 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Het enige wat ik mij nog kan herinneren is een liedje, komtie: In het land van de chinezen, nezen Daar zou ik wel willen wezen,wezen Maar, dat is dan nog niet alles, alles Want de taal is lang niet mallus, mallus ching chang, ching chang, potskiedewi

  Het enige wat ik mij nog kan herinneren is een liedje, komtie: In het land van de chinezen, nezen Daar zou ik wel willen wezen,wezen Maar, dat is dan nog niet alles, alles Want de taal is lang niet mallus, mallus ching chang, ching chang, potskiedewietski, jankou, kiele kiele, jankou kiele, kiele, ching chang, ching chang, potskiedewietski, jankou, kiele kiele,how, kiele how, kiele woetsjang, woetsjang how, how! kiele, kiele, kiele, kiele woetsjang how, woetsjang how, woetsjang how. kiele, kiele, kiele, kiele woetsjang how, woetsjang how !! nou, dat dus .......

  kleuterschool(bestaat niet ..., 1972

  Wat een geweldig schooltje! Klein, lief en met fantastische leraren (Heidsma, Veurtjes, en Kamps).

  Wat een geweldig schooltje! Klein, lief en met fantastische leraren (Heidsma, Veurtjes, en Kamps). En natuurlijk de dieren !! Het hert Peter, die ieder jaar wel een keer losgeknipt moest worden omdat hij in het hekwerk vastzat met z'n gewei. Slagbal in het park, met het pontje naar de sporthal in de stad, altijd ruzie met Merio Lay, dikke vrienden met Erwin van Balen, verliefd op Mieke Vlam en een beetje op Carolien Stenvert, de musical (hup, 1 druk op de knop...)....... groetjes, Jeroen (poep aan je schoen)

  De Hovenschool, 1974

  Er waren twee mensen op het Hegius waar ik echt wat aan gehad heb en die ik nooit zal vergeten: Meneer Wuyts en Meneer Hooghiemstra.

  Er waren twee mensen op het Hegius waar ik echt wat aan gehad heb en die ik nooit zal vergeten: Meneer Wuyts en Meneer Hooghiemstra. Only the good die young.

  Alexander Hegius Scholengem..., 1981