Bekijk het volledige profiel van Jeroen Lindeman en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 3

Jeroen Lindeman heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 7

de gezelligheid in de klas (ho...

de gezelligheid in de klas (hoe kan het ook anders) psychologie met Johan div lessen van Lenny les van Coby

2004, Jeroen Lindeman

fotografie en werktekenen ware...

fotografie en werktekenen waren in ieder geval de leukste vakken. veel mensen herinner ik me niet meer alleen Miranda van der Gracht staat me nog heel goed bij. errug gezellig!!! Ik ben helaas in 1996 gestopt met deze opleiding.

2004, Jeroen Lindeman

Top tijd gehad!!! roken op het...

Top tijd gehad!!! roken op het bruggetje, huiswerk overpennen en zo af en toe spijbelen. Op de trap in de pauze en veel "te laat" briefjes misgelopen dankzij concierge Willem. Na van de tweede klas HAVO te zijn gekomen dacht ik (overmoedig) dat de derde klas MAVO een eitje zou zijn. Niet dus, ik bleef meteen in de derde klas zitten. Pas toen besefte ik dat ik zelf ook nog iets kon doen wilde ik een diploma kunnen halen. herinneringen: schoolband, waaruit mijn oude band Switch O'5 is ontstaan met Maarten en Jan-Willem Bogert, Remco Slingerland en Sander van der Ploeg en later ook Pim van Alten. De week in Brighton, Engeland was errug leuk. Ik zat met Otto Jorissen in een gastgezin. Zeilweek een jaar later was ook goed voor enorm veel plezier. Leuke vakken waren engels bij Mw de Later, nederlands met dhr Roest en geschiedenis met dhr Fokkert. mijn bijnaam bij de laatste twee heren was "herr Liendemann"

2004, Jeroen Lindeman
?