Jeroen Kuhlman

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jeroen Kuhlman en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Jeroen Kuhlman heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Weg en waterbouw gedaan voor 2 jaartjes Wiskunde met Onwezen "Ik zal een bos brandnetels door je kruis heen halen".

  Weg en waterbouw gedaan voor 2 jaartjes Wiskunde met Onwezen "Ik zal een bos brandnetels door je kruis heen halen".Gym met Holstein en z'n schoolteneu en de halve absentjes die je aan het eind van het jaar weer bij elkaar kon lopen. Die de Vos met z'n houten been van bedrijfskunde, een blikje tussen de liftdeur zodat ie met de trap naar boven moest, duurde de les niet zo lang. Tekenkokers naar beneden gooien en dan de klas uitgestuurd worden bijn Zoon (teringleier)Jean Primowees en Paul van Lint zie ik nog zeer regelmatig. Hele mooie tijd gehad.

  MTS Hendrick de Keijserschool, 1985

  jeroenkuhlman at wanadoo punt enel Juffrouw Olga waar ik in de gymzaal nog bij was voor haar afscheidsfeestje, juffrouw Marjolein stond aan het einde van de dag altijd bij de deur en gaf je een hand als je naar huis ging, voetballen op het basketbalve

  jeroenkuhlman at wanadoo punt enel Juffrouw Olga waar ik in de gymzaal nog bij was voor haar afscheidsfeestje, juffrouw Marjolein stond aan het einde van de dag altijd bij de deur en gaf je een hand als je naar huis ging, voetballen op het basketbalveldje bij de gymzaal. Meester Ton Koenders heb ik de laatste 2 jaar gehad. Toen gingen we naar Valkeveen voor 2 weken, er was daar ook nog sneeuw gevallen. dat was wel heel erg leuk. Namen: Jan"tje" de Ronde en z'n moeder Clara die rekenen gaf, Eddo, Alvaro, Gloria (uit Joegoslavië) Emy, Glenn, Donovan Tan (de techneut zat altijd met elecra dingetjes te spelen die hij kocht bij Tandy in winkelcentrum Ganzenhoef), Karin (Jantje en ik hadden daar een keer een verjaardagsfeestje en toen dachten we dat het al afgelopen was en toen zijn we al naar huis gegaan op eigen houtje, volgens mij was iedereen in rep en roer hahahahahaha!!!!!!!) en ik zal nog wel een hoop namen vergeten zijn die ik nu 123 niet op kan noemen.

  Onze Wereld, 1975