Jeannet Tennekes

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jeannet Tennekes en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 2

  Jeannet Tennekes heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Ik heb maar kort op de opleiding MDGO-AW gezeten ik weet nog dat er toen 2 klassen 1a en 1b en ik geloof dat ik in 1b zat met mijn zusje Erika.

  Ik heb maar kort op de opleiding MDGO-AW gezeten ik weet nog dat er toen 2 klassen 1a en 1b en ik geloof dat ik in 1b zat met mijn zusje Erika. Er zat bij ons ook een jongen in de klas en die hete Marcel ik heb met deze jongen nog verkering gehad.Ik heb ongeveer een jaar tot anderhalf tot 2 jaar op die opleiding gezeten. Mijn zusje Erika heeft hem wel afgemaakt zij is toen in haar stage bij schouwwenoord in Zierikzee gekomen en werkt daar nog steeds.

  2008, Jeannet Tennekes

  Het enige wat ik nog weet is dat ik een leraar op die school had en wij noemden hem altijd Brammetje die mij een minderwaardigheidscomplex bezorgd heeft waar ik pas nadat ik 30 was geweest uit ben gekomen al die jaren daarvoor heb ik er tegen moeten vecht

  Het enige wat ik nog weet is dat ik een leraar op die school had en wij noemden hem altijd Brammetje die mij een minderwaardigheidscomplex bezorgd heeft waar ik pas nadat ik 30 was geweest uit ben gekomen al die jaren daarvoor heb ik er tegen moeten vechten.Er was ook nog een jongen waar ik mee om ging maar ik weet niet zekere of die ook op deze school heeft gezeten zijn naam was Arjen van Wegel.

  2008, Jeannet Tennekes

  Het enigste dat ik nog weet is dat ik bij Peter van Vossen de voetballer in de klas heb gezeten.

  Het enigste dat ik nog weet is dat ik bij Peter van Vossen de voetballer in de klas heb gezeten.

  2008, Jeannet Tennekes
  ?