Jasper Bugter

Kent 0 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jasper Bugter en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

  Jasper Bugter heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Bedrijfseconomie (nou ja, vrij doctoraal i.

  Bedrijfseconomie (nou ja, vrij doctoraal i.v.m. FIS 2.2), specialisatie Financiering.

  2003, Jasper Bugter

  Hartstikke leuke tijd.

  Hartstikke leuke tijd. Helaas vernam ik dat Toon v.d. Hurk enkele jaren geleden plots, en veel te vroeg, is overleden. Was altijd één van mijn favoriete leraren - behandelde de leerlingen op niveau. Duits van Boonman, altijd een belevenis. "Euh... euh... sss.... jongens.... sssss.... kom op nou... euh...." Feitelijk een hele geschikte en zeer intelligente man, maar misschien niet geschikt voor het onderwijs. Frans van juffrouw... hoe heet ze ook al weer? Kwam zo rond 1989 bij ons op school denk ik. Vrij jong nog. Leuke juf in elk geval. Een uitgesproken hekel had ik maar aan weinig leraren. Aan Van Poppel kon je wel merken dat het hem stak dat hij academici-in-spé moest opleiden, terwijl hij zelf als student gesjeesd was. Een beetje een zielige man. Het gekke is dat de herinnering wel verkleurt, want had je me dit 15 jaar geleden gevraagd, dan had ik waarschijnlijk een waslijst met kutleraren gehad. :)

  2003, Jasper Bugter

  Het is wel erg lang geleden, maar ik herinner me de Heibloem als een leuke school.

  Het is wel erg lang geleden, maar ik herinner me de Heibloem als een leuke school. De meeste leraren herinner ik me als prettig, met uitzondering van Ton de Raad, 5e klas. Die had het niet zo op mij, geloof ik... Verder herinner ik me nog het "afscheidsfeest" aan het einde van de 6e klas, in de garage bij Kristel Naaijkens (of toch Christel?). "Bright Eyes" van Art Garfunkel, en dan schuifelen ("sloowuh" in het Brabants) tot de cola op is. Ja ja.

  2003, Jasper Bugter
  ?