Jappie van der Laan

Kent 13 personen

Getrouwd , 3 kinderen
Woont in Ontario

  Bekijk het volledige profiel van Jappie van der Laan en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 23

  Jappie van der Laan heeft 23 klassenfoto's en kent 13 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

  Harkema

  Wat ik mij nog kan herinneren was dat die tijd echt een mooie tijd was. Eerst ging ik naar de oude gereformeerde school en later naar de nieuwe. Mijn tijd was van hoofdmeester de Boer tot hoofdmeester Terpstra. Mijn tante At Land was de kleuterschool juffrouw van mij.

  2017, Jappie van der Laan

  Woon sinds 1972 in Canada en was toen 20 jaar.

  Woon sinds 1972 in Canada en was toen 20 jaar. Ging naar de Handels en Praktijk School aan de Lange West in Drachten. Was het niet eerst de VGLO en toen de Handels en Praktijk School en later de LEAO???? Herinner mij ook directeur Bergsma, meester Jeurling, Vellinga en de Boer.

  2008, Jappie van der Laan

  Woon sinds 1972 in Canada.

  Woon sinds 1972 in Canada. Ik ken de leraren nog: Jeurlings, Barry de Boer ( nog van gehoort in 2005!!, Vellinga. Typen les werd gegeven door meneer de Groot tegen over onze school. Philips was net even verder dan onze school. Stage lopen bij de Hema en de boekhandel De Groot kan ik mij nog goed herinneren. In wind en weer fietsten wij elke dag van Harkema naar Drachten. Those were the good old days. Ik had hier een herenmodezaak van' 78 to januari 2017 Doe dit als vrijwilligwerk.Kijk maar even www.cnfa.ca

  2008, Jappie van der Laan
  ?