Jan Meijerink

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jan Meijerink en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Jan Meijerink heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  In de eerste jaren lessen op 3 of 4 avonden in de week.

  In de eerste jaren lessen op 3 of 4 avonden in de week. In 1962 (3-jarig) en 1964 (5-jarig) eindexamen gedaan. In 1964 slaagden volgens mij 32 van 34 kandidaten. De meeste schoolbanken/stoelen en tafels waren niet echt geschikt voor volwassen mensen.

  Middelbare Handelsavondschool, 1960

  In 1954 was meester Claassen hoofd van de school later Korfage.

  In 1954 was meester Claassen hoofd van de school later Korfage. Grote klassen en alleen maar jongens. Namen van onderwijzers waren Krispijn, Bertens (met sigaar in de klas) en De Boer en Korfage. In de 6e klas extra lessen als je naar ulo of hbs wilde. Godsdienstlessen van kapelaan Paanakker. Hij las voor uit Robinson Crusoë. Namen van medeleerlingen Harrie Sauer, Harrie Slag, Bennie Haghuis, Wouter de Rooij, Paul Akkermans, ..v.d. Biggelaar, Hans Bertens, George Slaghekke, Herman Vagevuur, Jan Eiling, Jantje Walhof, Witteveen, Gerard Vloedbeld en nog veel meer. De jaarlijkse toneelvoorstelling in het St. Josephgebouw.

  St. Radboudschool, 1954

  De dependance op de Radboudschool.

  De dependance op de Radboudschool. Heb daar het eerste jaar gezeten. De stikte scheiding tussen jongens en meisjes. Op het schoolplein en zelfs in de klas. Hoofd was Underberg (bijgenaamd Bötje). Had zijn handjes nogal los zitten. In een ander leven was hij ambtenaar van de burgerlijke stand (trouwambtenaar). Leraren uit die tijd Mw. Reekers (ned), mw Aarninhof (wiskunde), mw Jorna (engels)enige malen door haar uit de klas gestuurd, Van Dorp (frans), Van Beek (biologie), Masselink (Economie), Schwüste (duits)-hij kon volstrekt geen orde houden in de klas. Verder zwemles, terwijl je al kon zwemmen, in het oude Sportparkbad. Haak heette de sportleraar.

  Scholengemeenschool St Cani..., 1958

  ?