Bekijk het volledige profiel van Jan Krabben en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 0

Jan Krabben heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Een jaar op de HBS doorgebrach...

Een jaar op de HBS doorgebracht. Klasgenoten die ik me nog kan herinneren Piet Ottens, pas tegengekomen op mijn werk. Toch leuk. Verder Rene Pijlman, Stasia Cramer, Emile Volmer, en dan begint het toch wel wat te kraken ! Nog wel naar het eindexamenfeest geweest, ik meen in Oosterhesselen. Trok veel op met Peter Stoker in die tijd. Met Luuk Strick zing ik tegenwoordig in een smartlappenkoor Heerlijk Leed in Emmen zie ook website *******************

2004, Jan Krabben

Herinneringen aan deze school,...

Herinneringen aan deze school, juffrouwen Emmens, Nieboer,Bos, meesters van Die, de Vries, Vreeling. Voetballen tegen scholen 7, 9, 10, Elout/Groen van Prinsterer, Pius X, op veldje nabij kinderbosje, later achter de OBI. Hutten bouwen en slootje springen in Emmerdennen. Sportdagen op de oude voetbalvelden van Emmen. Foto van harma hummel gezien, de meeste namen ken ik nog wel.Rita Douma, Jannie Bakker, Rina Westera, Roos Gruteke, Sjoerd Nicolai,Ferdinand Zwiggelaar, Hans van der Meulen en zo kan ik nog wel even verder. der staan er wel veertig op. Ik graaf nog wel even in het verleden verder. By the way ik woon en werk in Emmen.

2004, Jan Krabben
?