Jan Koning

Kent 9 personen

Getrouwd , 4 kinderen
Woont in Assen

  Bekijk het volledige profiel van Jan Koning en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Jan Koning heeft 4 klassenfoto's en kent 9 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Van sept 1999 t/m juli 2001; MBO SJM sept 2001 t/m juli 2003 HBO Personeel en Arbeid.

  Van sept 1999 t/m juli 2001; MBO SJM sept 2001 t/m juli 2003 HBO Personeel en Arbeid. Eerst even in het gezellige pand aan de Violenstraat, daarna de Traverstijnstraat. Kil, ongezellig en zomers veel te warm. Het was wel een leuke tijd, de rit van Seedorf naar Groningen was lang maar ook wel gezellig want meestal reden we met 3 of 4 personen naar Groningen. Adrie, Jos, Fons en Petra waren mijn medereizigers. Een aantal docenten die ik me kan herinneren; Willem van Olst, Jos Floris, Ton Koedam, Jack Brinkman en nog wel meer. Hopenlijk wordt er nog eens een reunie georganiseerd. De website die ik had aangemaakt voor en van onze klas is opgeheven en 'uit de lucht' genomen.

  Sosa Groningen (INHOLLAND), 1999

  1 jaar Grafische Technieken heb ik op deze school gevolgd.

  1 jaar Grafische Technieken heb ik op deze school gevolgd. Het was de kopklas (5e klas). We kregen alle Grafische Technieken die anderen in 4jr kregen aangeleerd, in 1 jaar maar dan in vogelvlucht.

  de Wijert, 1980

  5 jaartjes etaleren, verkoopbevordering, handelskennis, handvaardigheid, typen en nog veel meer vakken waar ik nu niets meer aan heb! Meester Tjassens, en hoe heet die onderwijzer van verkoopbevordering ook al weer, die van die muziekintermezzo's tijdens

  5 jaartjes etaleren, verkoopbevordering, handelskennis, handvaardigheid, typen en nog veel meer vakken waar ik nu niets meer aan heb! Meester Tjassens, en hoe heet die onderwijzer van verkoopbevordering ook al weer, die van die muziekintermezzo's tijdens de les. Leraar Duits uit Assen die werd aangevallen door zijn eigen Lynxen die hij achter in de tuin in een kooi hield. Helaas de namen weet ik niet meer. Dhr Munck van handenarbeid herinner ik me nog wel, aardig leraar alleen wastte hij zijn handen wel erug vaak. Contact jkoningtezeven (at) hotml enz. puntje en verder weet je het wel.

  Lagere Detailhandelsschool, 1975