Ontdek PLUS

Jan deNijs

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jan deNijs en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Jan deNijs heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Zeer gezellige, kleinschalige dansschool waar vaak "heren" voor de lessen op vrijdag avond en zondagmiddag te kort waren.

  Zeer gezellige, kleinschalige dansschool waar vaak "heren" voor de lessen op vrijdag avond en zondagmiddag te kort waren. Ik had toch verder niets nuttigs te doen, en was daarom bijna al mijn vrije tijd te vinden bij Peemen. Peemen had een technisch interessant hokje waar zijn bandrecorders stonden te snorren, hij nam destijds al zijn muziek op van de draadomroep. Beginnen met dansen was vaak lastig omdat de eerste muzieknoten van een nummer bijna altijd ontbraken. Natuurlijk werden de beginnerscursussen gevolgd door de medaltests. Omdat ik zo veel bij Peemen was, heb ik meerdere bronzen en zilveren speldjes met steeds verschillende partners gehaald. Jammer dat er nog geen reunie aangemeld is, het was altijd erg gezellig, ook in de bovenzaal als je even wilde doorhalen op zondagavond.

  Dansschool Peemen-Van Ooijen, 1963