Ontdek PLUS

Jan Bosscher

Kent 12 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jan Bosscher en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Jan Bosscher heeft 1 klassenfoto's en kent 12 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Samen met Eize Drenth in het laatste jaar van de Electro allerlei dingen georganiseerd waaronder een uitwisseling voetbalwedstrijden tussen de Chr.

  Samen met Eize Drenth in het laatste jaar van de Electro allerlei dingen georganiseerd waaronder een uitwisseling voetbalwedstrijden tussen de Chr. LTS Zwolle (nu Blaloborgh) en onze school de Schakel. De voormalig LHNO heeft nog voor alle voetballers een bagde gemaakt met het logo van de schakel. Verder waren de jaarlijkse reisjes xoals naar Hannover, 2x Kamp Beekbergen geweldige tijden.

  de Schakel (LTS), 1960

  Zeer goede herinneringen aan meester Budding, meester Schaap, Woonde t/m mijn 3e jr.

  Zeer goede herinneringen aan meester Budding, meester Schaap, Woonde t/m mijn 3e jr. in de Rietstraat (ben daar ook geboren) en tot mijn 11e in de Meidoornstraat no. 11. Ook mijn echtgenote heeft op deze school gezeten. Vanaf mijn 11e jaar verhuisd naar de 1e school met de Bijbel aan de Nagelerweg. Het was op deze school een leuke tijd. Minder goede herinneringen aan juffr. Borkent en meester Wedsinga. Meester Budding kon geweldig voorlezen/voordragen. Wij zaten aan zijn lippen gekluisterd.

  2e school met de bijbel, 1954

  Ik heb zeer goede herinneringen aan deze school.

  Ik heb zeer goede herinneringen aan deze school. Hoofd van de school was toen meester de Boer, in 1960 verhuisd naar Leeuwarden. Daarvoor op de 2e school met de Bijbel, acacialaan

  Guido de Bres, school met d..., 1959