Ontdek PLUS

Jaimy Koppers

Kent 0 personen

SINGLE
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jaimy Koppers en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Jaimy Koppers heeft 6 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik zat hier alleen in de derde en vierde op school.

  Ik zat hier alleen in de derde en vierde op school. De school leek erg brakkerig en alles leek zo'n beetje uit elkaar te vallen. Ook altijd gezeur met jassen omdat je het niet mocht meenemen in de klas en je het nergens kon ophangen omdat de hangertjes altijd waren gebruikt. De lessen van Dumont waren natuurlijk het hoogtepunt, vooral omdat we les hadden op het 7e en 8ste uur op vrijdag. Weet nog dat ik me toen veel heb verveeld. In de vierde nog veel comics gelezen met klasgenoten tijdens de wiskunde les. Bij natuurkunde samen met Arjen, Floor en Bart ook de hele tijd gekloot terwijl die leraar het allemaal best vond. (mail: mailatjaimypuntnet)

  Groen van Prinsterer, 1996

  Kwam er in 4 Havo terecht.

  Kwam er in 4 Havo terecht. Dramatisch eerste jaar met Natuurkunde van van Wissen waar ik geloof ik meer poppetjes heb zitten tekenen dan wat anders. Het jaar daarop (ook 4 havo! Jaja, natuurkunde bracht veel lol!) lol met Luciano, Wietze, Thomas en anderen. De boot naar York was daarbij geen uitzondering en in York hebben we ook veel lol gehad. In een gastgezin met Claudio was erg leuk. Laatste jaar bij de Roo waar hij wat ging kopieren en alleen met een kopje koffie terug kwam aan het eind van de les doet me stilletjes toch nog wel lachen. De examenklas was erg leuk, goed contact met elkaar! (mail: mailatjaimypuntnet)

  Pascal College, 1998

  Zat drie jaartjes op deze school: alleen de brugklas.

  Zat drie jaartjes op deze school: alleen de brugklas. Ben blijven zitten in de tweede en heb toen wederom de boel dramatisch verpest. In de eerste tweede ging ik veel om met Mohammed, Tantra en Nihat. Het jaar daarop bleef ik zitten met Nihat en hadden we weer veel lol (teveel lol?) ging dat jaar ook veel om met Maarten (grapjas), Jeremy (gabber) en Thomas. Dat was ook het jaar dat ik aan mijn strip Jan Dunk werkte. (mail: mailatjaimypuntnet)

  Pieter Nieuwland College, 1993