Jacqueline Geurts

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jacqueline Geurts en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Jacqueline Geurts heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Een heerlijke middelbare schooltijd gehad.

  Een heerlijke middelbare schooltijd gehad. 6 jaar Latijn-Griekse gedaan.Leraren als de Groof voor Grieks, Becuwe Latijn, Vorlat esthetische vorming, Deleu Nederlands, zuster Magdala Latijn. De laatste 2 jaar opgetreden op de fancy fair met een dans op de liedjes Sir Duke en Seaside rendez-vous samen met mijn zus Sabine, Mimi van Berghem, Martine Tobback, Hilde Frank, Hilde van Look, Karin Biesmans.

  SINT JOZEFINSTITUUT BASISSC..., 1971

  Een mooie tijd.

  Een mooie tijd. Hard gewerkt, veel geleerd. Schetsen, model tekenen, modetekenen, 3 dimensionale vormgeving, verpakking, fotografie, zeefdruk, grafisch ontwerp. Manouche de Backer, Annemie Vandezande, Ingrid Tokkie, Michel Leblanc, Bieke Claessens, Danny van de Merle, Rik Hustinx, Sabine Verachtert.

  Sint Lucas, 1980

  Juffrouw Gerrie in de kleuterschool.

  Juffrouw Gerrie in de kleuterschool. Juffrouw Francken in de 1ste klas. We haalden haar vaak op en liepen het laatste stuk mee naar school.Zuster Brünhilde in de 2de en 5de klas. Juffrouw Preij in de 3de klas en juffrouw Cloud in de 4de klas. Als de zusters uit Frankrijk op bezoek waren "Bonjour Bonne Mere". Christel Naus en Francie Biermans, Carla Meerten, Alice Simons en Josette Slabbers. In 1970 zijn we naar Roermond verhuisd en later naar Antwerpen.

  Mariaschool, 1964

  ?