Ivo Peters

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ivo Peters en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ivo Peters heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Veel goede herinneringen, zoals op de tribune bij Stuif 's in.

  Veel goede herinneringen, zoals op de tribune bij Stuif 's in. Met de 6e klas meegedaan met klassewerk. Het ontstaan van de vlag olavschool. Beste vrienden toen Hans van Geffen en Luuk vd Heijden. We hebben in 1980 ( geloof ik ) een reunie gehad. De foto er van heb ik nog evenals de kaart met de kleine pasfoto's van de hele klas van toen. Zou graag nog eens wat horen van de leerlingen uit mijn klas. Meneer Jaspers was toen hoofdmeester. Ik heb nog een boekje met briefje van iedere leerling die zij mij toen geschreven hebben toen ik in het ziekenhuis lag ( blinde darm ).

  Olavschool, 1970

  Een hele leuke tijd met "echte" brommers.

  Een hele leuke tijd met "echte" brommers. Na schooltijd papier prikken voor de concierge als straf. Ongestraft spieken bij godsdienstles. Kamperen op het grasveld na het eindexamenfeest in 1980.

  Zinzendorf Mavo, 1977

  Ik was eind 3e klas nog bezig met hokjes uit het 2e jaar.

  Ik was eind 3e klas nog bezig met hokjes uit het 2e jaar. Zelf het huiswerk indelen was niet echt een succes. Heb wel een hele leuke tijd gehad ( toen nog aan de verlengde slotlaan ). Daarna ben ik naar de Zinzendorf mavo gegaan en diploma gehaald.

  Zeister IVO Mavo, 1974