Irma Greven van Gool

Kent 3 personen

Getrouwd , 3 kinderen
Woont in Amsterdam

  Bekijk het volledige profiel van Irma Greven en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Irma Greven heeft 58 klassenfoto's en kent 3 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Weet nog dat wij best hanepinnen onder elkaar waren en toen we 1 week in ons laatste jaar naar Heino gingen kregen we ineens een goede band met elkaar ook met de andere meiden van de vierde klassen.

  Weet nog dat wij best hanepinnen onder elkaar waren en toen we 1 week in ons laatste jaar naar Heino gingen kregen we ineens een goede band met elkaar ook met de andere meiden van de vierde klassen. [De onderstaande tekst is toegevoegd toen deze school werd samengevoegd met een andere school.] Wat mij echt bij is gebleven is onze schoolreis naar Heino.Toen wij daar aankwamen leek het ons helemaal niets maar dat was zo over en we hebben er een te gekke tijd gehad.Ik heb ooit eens bij meester Burger met andere leerlingen bij hem thuis gegeten in de Jordaan.Ik kan nog wat namen en heb met wat meiden contact vooral mail.Wat heel leuk is om te vertellen is dat de zoon van Tanja Verhoef in de klas komt te zitten op het voorgezet onderwijs bij mijn dochter in de klas.

  2e Amsterdamse Christelijke..., 1980

  Ik kan mij niet echt meer veel herinneren maar wel dat ik met mijn vinger tussen de voordeur van de school ben gekomen.

  Ik kan mij niet echt meer veel herinneren maar wel dat ik met mijn vinger tussen de voordeur van de school ben gekomen.

  Het Roodborstje, 1971

  hele leuke jaren gehad met oa.

  hele leuke jaren gehad met oa. Koos Keus,wij zaten merendeels in het oudepand in de Vondelstraat maar wel heel gezellig.

  J.J. Buskesschool, 1982