Irma uit denBogaard

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Irma uit denBogaard en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Irma uit denBogaard heeft 6 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Praktijklessen van Miss.

  Praktijklessen van Miss. Parker. De verhalen over 'onze'ziekenhuizen. Ik zat in de sept.'73 groep van het Tulpzkh. Werk nog als verpleegkundige in het Spaarne Ziekenhuis in Hoofddorp. Ik ben getrouwd met Wim en we hebben 2 dochters (1980 en 1983) irmalouise31via hot mail

  opleiding voor verpleegkund..., 1973

  Ik herinner mij alleen nog maar het jarenlange gepest.

  Ik herinner mij alleen nog maar het jarenlange gepest. b.v. door Ingrid Jansma, , Huub ?, Joke Bos(de huidige vriendin van Peter Jan Rens), Reinier van ?. Zo'n 'vriendelijke juf' Wezelman(?) is kort daarop verongelukt. Was blij dat ik er eindelijk van af kon.

  Prof. Pieter Zeemanschool, 1962

  Ik heb het heerlijk gehad op deze school.

  Ik heb het heerlijk gehad op deze school. Met heimwee denk ik er nog wel aan terug. Het cabaret met Joost en Nel Kauffman bij de diverse jubelea. Arthur Gunther Moor die de teksten schreef. De reis naar Parijs, ik geloof dat wij de eerste klassen waren die gingen enz. Ik heb nog regelmatig contact met Roel Pekelharing en zijn vrouw. Het gaat ze goed al worden ze een dagje ouder. Wanneer komt er een réunie??? irmalouise31 via hot mail

  Middenmeerschool voor MULO ..., 1968