Irene Koopman - Vermeulen

Kent 0 personen

MARRIED , 4 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Irene Koopman - Vermeulen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Irene Koopman - Vermeulen heeft 7 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Danspartners Marcel van der Woerd (eerste danspartner), Marcel van Dijk (Latin op woensdagavond laat), Richard Valk (wedstrijden mee gedanst), Ron van Meurs (Formation dansen), Michael van der Wal (Formation dansen), Peter Maijstré (formation en wedstrijd

  Danspartners Marcel van der Woerd (eerste danspartner), Marcel van Dijk (Latin op woensdagavond laat), Richard Valk (wedstrijden mee gedanst), Ron van Meurs (Formation dansen), Michael van der Wal (Formation dansen), Peter Maijstré (formation en wedstrijden).

  Dansschool Wuyster, 1978

  1-jarige opleiding voor medisch secretaresse in het groothandelsgebouw.

  1-jarige opleiding voor medisch secretaresse in het groothandelsgebouw. Namen van klasgenotes die ik me nog herinner: Thera Baayens (uit Klaaswaal), Caroline van Schaardenburg (uit Dordrecht). Docenten: mevr.Schwaab van gezondheidsleer (had zelf het leerboek geschreven), lerares steno en nederlands die een dochtertje had dat Fleur heette, een vrolijke "typ-juf" die les gaf op de maat van leuke muziek (Pia Zadora-When the rain begins to fall)(en dat was me snel typen!!), een leraar privaat recht die erop hamerde dat wij op huwelijkse voorwaarden moesten trouwen als het oit zover kwam, schermlessen achter de lijnbaan met een leraar die ons altijd een glas thee inschonk.

  G.K. van Hogendorp Scholeng..., 1984

  Mijn eerste "vriendje" Rienie, die in de Benthuizerstraat woonde als ik het me nog goed herinner.

  Mijn eerste "vriendje" Rienie, die in de Benthuizerstraat woonde als ik het me nog goed herinner. Het ochtendgebedje: "Lieve Heer Jezus, zorg bid voor mij, zegen ons allen, blijf ons nabij". De platen aan de muur met afbeeldingen van bijbelverhalen. Ik had een gebroken rechter arm en moest met links (ik was dus rechtshandig) rondjes tekenen en andere opdrachtjes maken uit een stencilboekje met een oranje kaft.

  Da Costa Kleuterschool, 1970