I Willems

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van I Willems en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  I Willems heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik ben op deze school als 3-jarige gekomen (ja, ja dat bestond al in die tijd).

  Ik ben op deze school als 3-jarige gekomen (ja, ja dat bestond al in die tijd). Kan mij Zr.Oliemeulen en Zr. Versteeg herinneren. Toen ik pas in de 3e klas zat zijn we verhuisd naar Amsterdam Noord. Mijn vriendinnetje was Wilma Lek.. zij woonde op de Oudezijds Voorburgwal. Wij zelf woonden in de Schippersstraat.

  st Antoniusschool, 1963

  Ik ben in de 3e klas op school gekomen bij juffrouw Witte, 4e klas juf.

  Ik ben in de 3e klas op school gekomen bij juffrouw Witte, 4e klas juf. Tjon, 5e klas Juf. Vlaat en 6e klas br. Mensink. Ik herken mijn angst voor de kwelgeest in het verhaal van Marijke Bertens. Het verhaal van Hans Versteeg over de musical bracht heel veel herinneringen boven. Ik weet zelfs het eerste couplet van het openingsliedje nog uit mijn hoofd. Geweldig!! Mijn vriendinnen waren Ineke van Gestel, Tilly Rijkes, Elvira Berkers, Elaine ten Have. Verder herinner ik me Frank de Lange, Harry Lakeman, Rik Flierman. Het speelkwartier op de klimrekken. Schoolzwemmen... en de aanrijding die onze zwembus op een gegeven moment had. Al met al een leuke schooltijd hier gehad. Zou het niet geweldig zijn om elkaar na al die jaren weer eens terug te zien???

  Mgr. Bekkersschool, 1967

  Ik kwam in 1971 op het Waterlantcollege.

  Ik kwam in 1971 op het Waterlantcollege. De bedoeling was dat ik Atheneum zou doen, maar dat werd al snel bijgesteld en veranderd in HAVO. De eerste klas was 1D. Dhr. de Goede (gymleraar) was klasseleraar. Daarna ging ik naar een 2HAVO klas. Dat lukte nog wel. 3 HAVO werd al lastiger... voorwaardelijk over naar 4 HAVO. Dolle pret gehad dat jaar.. niet alleen op school overigens, en dus blijven zitten. Vervolgens 4HAVO overgedaan en ook 5HAVO met succes doorlopen. Ik was (en ben) geen wonder in het uit het hoofd leren van dingen als woordenlijsten, dus het was iedereen een raadsel waarom ik toch 4 talen in mijn pakket gekozen had. Echter... zonder onvoldoendes geslaagd. Bij de diplomauitreiking zei dhr. Orbons, leraar Duits nog eens dat het hem verwonderde dat ik een 6 voor Duits op mijn eindlijst had weten te produceren. Al met al een leuke middelbare schooltijd gehad. Fijne school, waar ondanks dat het een grote school was, toch ruimte was voor persoonlijke attenties en gezelligheid. En die talen... die gebruik ik nog regelmatig... dus heb ik er toch iets van opgestoken.

  Bernard Nieuwentijt College..., 1971