ingrid koopmans

Kent 8 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van ingrid koopmans en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  ingrid koopmans heeft 4 klassenfoto's en kent 8 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  weet er niet veel van !!.

  weet er niet veel van !!

  Kleuterschool 't Heuveltje, 1968

  we veel lol hebben getrapt bij hr Schilt en nog een leraar waar we stikbommetjes maakten en iedereen weg rotte ik vond het gave jaren thuis was toen ook niet alles de jongens in mijn klas bestonden uit Lemmer en uit de andere Polder (leystad) die paar

  we veel lol hebben getrapt bij hr Schilt en nog een leraar waar we stikbommetjes maakten en iedereen weg rotte ik vond het gave jaren thuis was toen ook niet alles de jongens in mijn klas bestonden uit Lemmer en uit de andere Polder (leystad) die paar meiden in mijn klas waren hella agnes martha en minnette ook gezellig soms zie ik ze nog wel even een babbel en dan weer doei waar is de rest van de oudere jeugd??? met die reunies waren ze er niet allemaal JAMMER

  Groenhorst College, 1978

  dat ik samen met Hella in de krant stonden als "steeds meer meisjes kiesen voor het groene onderwijs" en dat was gelijk in het 1ste jaar .

  dat ik samen met Hella in de krant stonden als "steeds meer meisjes kiesen voor het groene onderwijs" en dat was gelijk in het 1ste jaar . altijd aan het donderen waren met de jongens , en vaak in de klas lol hadden ook met verschillende leraren. en soms gepest werd , want mijn schoen was ooit een keer door de jongens op een lantarenpaal gegooid , en als het dierendag was hing er altijd een groot bot in de vlaggen mast (pluto)

  lagere land en tuinbouwschool, 1978

  ?