Ontdek PLUS

ingrid Bijl

Kent 0 personen

RELATION , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van ingrid Bijl en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  ingrid Bijl heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Hard werken, breien in de koffiekamer, ploeteren op Motiliteit .

  Hard werken, breien in de koffiekamer, ploeteren op Motiliteit .... bijzondere tijd. Na twee verschillende ziekenhuizen (gedurende 6 jaar), terecht gekomen in de optiekwereld (7 jaar). Na alweer jaren niet meer werkzaam in deze richting.

  opleiding orthoptie, 1983

  Een paar levendige herinneringen: de dochter van juf Vogel die tijdens het zwemmen een ongeluk had gehad, de rode hond die was uitgebroken en ik had toevallig een klein rood hondje, en dat mijn bril kapot was gemaakt door een jongetje uit de klas.

  Een paar levendige herinneringen: de dochter van juf Vogel die tijdens het zwemmen een ongeluk had gehad, de rode hond die was uitgebroken en ik had toevallig een klein rood hondje, en dat mijn bril kapot was gemaakt door een jongetje uit de klas.... Later de schok van de brand, maar toen waren we al op de lagere school

  Kleuterkaravaan, 1969

  Ik vond het eigenlijk heel erg leuk om naar school te gaan .

  Ik vond het eigenlijk heel erg leuk om naar school te gaan .. vooral de lessen bij Anna (Nederlands) waren favoriet. Duits daarentegen was brrr.... er was geen één duitse leraar in die 6 jaar die wel leuk was. Goede herinneringen aan die tijd dus, vooral het eerste jaar, alles spannend en dan ook nog in die barakken, het werkteater op school, vrijdagmiddagcircuit....

  Goois Lyceum (voorheen Gooi..., 1976