Ontdek PLUS

Ineke Jonas-Holtrop

Kent 17 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ineke Jonas-Holtrop en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ineke Jonas-Holtrop heeft 14 klassenfoto's en kent 17 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  kijk ook bij kleuterschool???? van wijckstraat Bezuidenhout.

  kijk ook bij kleuterschool???? van wijckstraat Bezuidenhout

  Johannes Postschool, 1953

  Ik heb slechts een jaar op school gezeten en ben toen naar de Vlietschool in Voorburg gegaan.

  Ik heb slechts een jaar op school gezeten en ben toen naar de Vlietschool in Voorburg gegaan

  Thorbecke HBS, 1961

  In maart 2004 hebben Lida Veen, Ed Boshuizen, Emile Brenkman, Erick Meier en ik elkaar weer ontmoet met een gezellig etentje.

  In maart 2004 hebben Lida Veen, Ed Boshuizen, Emile Brenkman, Erick Meier en ik elkaar weer ontmoet met een gezellig etentje. de foto's van ons staan er nu ook bij. Schrik niet !!! Ik zat in de 1e en 2e klas bij mw. de Wit, 3e en 4e bij de hr Eggermont, 5e klas bij de Roock, en de 6e klas bij de hr. Verhoeven. Mijn vader was voorzitter van de ouderrraad en daar werd ik behoorlijk mee geplaagd. Ik zag dat Ed(die) Boshuizen en Lida Veen en Erick Meier en Emile Brenkman zich ook aangemeld hebben, dit zijn klasgenoten. zal snel foto's opzoeken om ze erbij te zetten. Inmiddels een klassefoto van de 6e klas gevonden herken toch redelijk wat mensen. Zien jullie Robert-Jan Stips, toen al een muziekwonder. Ik heb ook nog veel foto's van de bekende afscheidsavond "Repelsteeltje".Samen dansend met Eddie Boshuizen. Na de van Heutszschool ben ik een jaar op de ThorbeckeHBS geweest , bleef toen zitten en ben naar de Vlietschool in Voorburg gegaan, fluitend afgemaakt. Daarna een analisten-opleiding gedaan op het Instituut Kanner in Scheveningen

  Van Heutszschool, 1955