ineke haak

Kent 0 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van ineke haak en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  ineke haak heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  De Duitse leraar, hij had echt de pest aan mij.

  De Duitse leraar, hij had echt de pest aan mij. Wij moesten ellenlange rijen uit ons hoofd leren voor de 3e en 4e naamval enz. ook de onregelmatige werkwoorden moesten wij kunnen opdreunen.Meneer Tames?

  Menno van Coehoorn mulo, 1954

  Dhr.

  Dhr.Nak onze engelse leraar.Het snoepwinkeltje tegenover de school. Ging altijd met plezier naar school. Mijn vriendin Herma Westerhuis die ik rond 1980 nog eens heb bezocht in Castricum waar zij toen woonde.De schoolfoto haalt veel gezichten en namen naar boven, heel leuk

  Heymans College, voorheen H..., 1956

  Het was toen nog een meisjes school.

  Het was toen nog een meisjes school. Ik herinner mij juf Meiwes van de eerste klas en juf Brouwer. Bij mij in de klas zaten Wieneke Eisses, Matti Borkhuis, Greetje Vennema en een Betsy uit de Volkingestraat. In de 6de klas zat er een tweeling uit Leek bij mij in de klas, Reijnders ? Verder herinner ik mij de gymlessen op het speelplein, slagbal en het afscheidsfeest van de 6e klas, allemaal in een lange jurk. Een handwerk juf die wij graag pesten, of het daardoor kwam dat overspannen van school is gegaan, weet ik niet.

  Birnieschool, 1948