Ina Twuijver

Kent 0 personen

NA , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ina Twuijver en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ina Twuijver heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  De reis naar Parijs in 1969, en het jaar daarop Londen, jaja, ik bleef zitten in de 4e klas, vandaar! ik ga binnenkort op zolder 's wat foto's zoeken.

  De reis naar Parijs in 1969, en het jaar daarop Londen, jaja, ik bleef zitten in de 4e klas, vandaar! ik ga binnenkort op zolder 's wat foto's zoeken. Herinneringen aan vele mensen.....maar het leukste jaar was voor mij de 5e klas MMS, slechts 9 leerlingen, allemaal geslaagd!

  Gemeentelijk Lyceum, 1964

  Bij juf Snoek ging ik later altijd langs om m'n rapport te laten zien, dan kreeg ik 5 cent van haar! Wat een leuke herinneringen heb ik aan dit "kippeschooltje", met de grote zandbak.

  Bij juf Snoek ging ik later altijd langs om m'n rapport te laten zien, dan kreeg ik 5 cent van haar! Wat een leuke herinneringen heb ik aan dit "kippeschooltje", met de grote zandbak. En natuurlijk juf Kapteyn, echt een schatje.

  Nuts kleuterschool, 1956

  Wat was ik altijd bang voor juf.

  Wat was ik altijd bang voor juf. vd Fliert, en wat viel ze me later mee. Juf. Vonk, juf. Nieman, de meesters Riekwel en Slagter.....van hen heb ik les gehad, en met goede herinneringen.

  Koningin Juliana, 1958