Ontdek PLUS

Ina Mulder - van Selst

Kent 13 personen

Getrouwd , 5 kinderen
Woont in Sint Jansteen

  Bekijk het volledige profiel van Ina Mulder - van Selst en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ina Mulder - van Selst heeft 35 klassenfoto's en kent 13 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  ik herinner me dat je altijd slofjes aan moest, die zaten in een blauw tasje aan je kapstokhaakje.

  ik herinner me dat je altijd slofjes aan moest, die zaten in een blauw tasje aan je kapstokhaakje. Je kreeg ook schoolmelk. De klassefoto werd buiten op het klimrek gemaakt.

  Kleuterschool 'Kleutervreugd', 1964

  Ik heb hier de opleiding ziekenverzorging gedaan,daarna in 1982 gaan werken als wijkziekenverzorgende in de binnenstad van Dordrecht.

  Ik heb hier de opleiding ziekenverzorging gedaan,daarna in 1982 gaan werken als wijkziekenverzorgende in de binnenstad van Dordrecht. Op Crabbehoff aantal jaren in zusterflat gewoond. Heel veel lol gehad daar. de opleiding ging via het GROI. samen met 2 andere huizen, Swinhove en Parkhuis

  Crabbehof, 1977

  ik herinner me vooral de juf uit de 2e en 3e klas.

  ik herinner me vooral de juf uit de 2e en 3e klas. Juf Barbara Zijderveld. Is toen ook getrouwd, wij mochten naar de bruiloft. Ze ging toen van der Veen? heten. Ze kreeg later een dochter, genaamd Kirsten

  Prins Willem Alexanderschool, 1966