Ieke Meijer

Kent 0 personen

SINGLE , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ieke Meijer en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ieke Meijer heeft 6 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Doe de Flex Spw op deze school.

  Doe de Flex Spw op deze school. Na 27 jaar weer terug in de school banken er is veel veranderd maar voor het eerst ga ik met veel plezier naar school. We hebben een leuke groep en leuke coaches ,en ja ondanks onze leeftijd doen we aan leerlingen gedrag hihihihihih........ leuk hoor!!!

  Friesland College, 2006

  Zat op deze school voor de avond opleiding (Bakker ondernemer)Heb in 1984 ook nog een jaar les gegeven op deze school als praktijk leraar Brood banket.

  Zat op deze school voor de avond opleiding (Bakker ondernemer)Heb in 1984 ook nog een jaar les gegeven op deze school als praktijk leraar Brood banket.De namen die ik nog weet zijn Dhr Norden(Banket leraar) en Dhr Ebe?Ex Bakker.Was een hele gezellige man. Na deze School heb ik 20 jaar een bakkerij gehad in leeuwarden.

  streekschool , 1984

  Ben 4 jaar op deze school geweest eerst de koks opleiding en later de bakkers opleiding.

  Ben 4 jaar op deze school geweest eerst de koks opleiding en later de bakkers opleiding.Toen ik mijn diploma kreeg op mn 21ste opende ik mn eigen bakkerij.In Leeuwarden Heb altijd veel contact gehad met de leraren (Swama "konijnenfokker" en Nijborg)Omdat ik later veel leerlingen aan het werk had heb ik nog contact met hun.Ken eigenlijk weinig namen meer van deze tijd .Wat ik nog wel weet is dat we in de pauses vaak de stad in gingen naar SYBS .Zou zeggen laat eens iets van jullie horen.

  Streekschool Friesland, 1979