Ontdek PLUS

Hong Khuun Wu

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Hong Khuun Wu en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Hong Khuun Wu heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik herinnerde mij dat ik in het eerste jaar maar constant klaagde over te weinig computers, slechte georganiseerd, enz.

  Ik herinnerde mij dat ik in het eerste jaar maar constant klaagde over te weinig computers, slechte georganiseerd, enz... Zo erg dat ik zat te twijfelen om naar een andere school te gaan. Uiteindelijk heb ik mijn opleiding in 4 jaartjes afgerond. De docenten hadden me erg goed geholpen en waren erg geduldig. Vet gelachen met de CV training in jaar 2. Nog de groetjes aan Wilma Menko;) hihi

  Hogeschool INHOLLAND, 1999

  In de bovenbouw gingen we elk jaar drie dagen naar Spaarnwoude.

  In de bovenbouw gingen we elk jaar drie dagen naar Spaarnwoude. Vreselijk als we telkens op de eerste avond van die vieze macaroni moeten eten!!! Vanaf toen wist ik dat ik geen kampeertype zou zijn! Maar het was altijd gezellig!!! Favoriete leraar: Juf Monique Meest geleerd van: Meester Henk (leerde ons tuinieren en de geschiedenis van Zaanstad)

  Willibrord, 1985