Ontdek PLUS

Hetty Keizer

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Hetty Keizer en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Hetty Keizer heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb helaas geen geweldig geheugen maar heb er, na de MAVO, 2 jaar HAVO gedaan.

  Ik heb helaas geen geweldig geheugen maar heb er, na de MAVO, 2 jaar HAVO gedaan. Ik kan mij nog goed het mooie oude pand heugen met zijn lelijke bijgebouw waar handenarbeid gegeven werd.Ik zou werkelijk niet meer weten wie er bij mij in de klas zaten en van welke leraren ik les kreeg.

  Rijksscholengemeenschap (Ly..., 1981

  Wildervank, 13 september 2012: Mijn eerste herinnering is een hele vervelende.

  Wildervank, 13 september 2012: Mijn eerste herinnering is een hele vervelende. Ondanks dat ik op de lagere school ook al een dikkertje was werd ik hier nooit mee gepest. Toen ik echter de boeken op moest halen voor mijn eerste jaar MAVO werd ik in de gang uitgemaakt voor olifant. Dit is iets wat ik nooit meer zal vergeten. Gelukkig was dit niet maatgevend voor de rest van mijn MAVO tijd. Ik heb het prima naar de zin gehad. Tussen de middag ging ik regelmatig een broodje eten bij een nicht van mij, Hermien Beukeveld, die vlak bij school woonde en waar ik het nog altijd goed mee kan vinden. Frans vond ik echt een hopeloos vak en wiskunde wou ook niet echt vlotten. Ik weet de naam van de juf van Frans niet meer maar weet wel dat ze mij niet mocht. Had volgens mij alleen met het simpele feit te maken dat ik echt niets van Frans bakt. Verder had ik op de MAVO of HAVO voor economie of boekhouden les van een kleine, gebochelde man die maar niet wou geloven dat ik Hetty heet. Tot op de dag van vandaag weet ik niet waarom hij dit niet wou geloven. Komt toch echt wel meer voor deze naam.

  Rijksscholengemeenschap (Mu..., 1978

  Wildervank, 13-9-2012: Elke dag op de fiets van Dalen naar Emmen.

  Wildervank, 13-9-2012: Elke dag op de fiets van Dalen naar Emmen. In de wintermaanden meestal alleen. Weet weinig namen meer, maar weet nog dat de tweeling Lammy en Diny Keen uit Wachtum op de zelfde school zaten evenals Diana Volkers en dat we op zaterdagavond samen uit gingen. Gezellige tijd. Verder zat er een Guido bij mij in de klas en die was veel samen met twee andere jongens uit de omgeving van Borger.Eén van deze twee jongens droeg een bril.Dat was wel een fraai drietal samen. Als we een cijfer terug kregen van economie of boekhouden waren ze altijd benieuwd wie van hen drie het hoogste cijfer van de klas zou hebben. Tot hun spijt ging ik er vaak met het hoogste cijfer vandoor. Ben uiteindelijk ook met een 10 op boekhouden geslaagd. Iedereen verklaarde mij dan ook voor gek dat ik niet door ging naar de HEAO. Maar goed ik had al een baan aangeboden gekregen bij de Rabobank in Coevorden en vond dat ik maar eens geld moest gaan verdienen.

  Statenschool-Emmen, 1984