Herman van der Heide

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Herman van der Heide en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Herman van der Heide heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  peter satijn leraar 6e klas heeft het hier volgens mij niet zo erg naar zijn zin gehad met al die vervelende [schatten van]kindertjes.

  peter satijn leraar 6e klas heeft het hier volgens mij niet zo erg naar zijn zin gehad met al die vervelende [schatten van]kindertjes.juf marion met haar woonboot in nederhorsterberg op `s woensdags mocht je mee kjiken daar. mr. bootsma aardige man [nu dan he!] kom hem heel af en toe nog wel eens tegen dan herkend ie me alleen als me moeder er bij is. toch wel een super tijd gehad achteraf gezien dan jammer dat de school weg is ik kwam er elke dag langs rijden als ik naar mijn werk reed en dan moest ik toch wel een s terug denken aan toen. met Harm Edwin Dimitri Hartger en nog meer van die boeven.

  Cort van der Lindenschool, 1978