herman kant

Kent 0 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van herman kant en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  herman kant heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Borreman, Heijnen, v.

  Borreman, Heijnen, v.d. Welle. Met een paar man MULO A met wis- en natuurkunde gedaan. Een snuivende v.d. Welle die van z'n schavotje af kwam struikelen door een opmerking welke hij blijkbaar niet kon waarderen. Eruit!!!! Rotjong met je grote bek! Op de gang staand kwam Heijnen langs. "en Herman namen ze jouw woorden niet voor goed?" en liep glimlachend door. Een geweldige tijd gehad.

  Juliana Mavo, 1970

  Een fijne lagere school die ca.

  Een fijne lagere school die ca. 50 meter van ons huis lag. Dus niet al te gek ging je in de pauzes als er enige aandrang was thuis "even gauw" je behoefte doen. Speelplein waar veel geknikkerd werd en waar ik veel knikkers en stuiters verloren heb, daar ik er niet zo "bedreven in was". Ik weet nog dat ik een door mijn moeder gemaakte blauwkleurige knikkerzak had. Bij de bakker op de hoek van de Koningstraat en de Enkweg voor 25 cent een grote zak gebroken koek kopen en wegschransen en dan 's avonds niet meer kunnen eten omdat je mudvol zat. Leuke herinneringen allemaal. Nog heel lang schriftelijk contact gehad met meester Kits, die achteraf bezien een geweldig didactisch en gevoelig mens was. Hiervoor ben ik hem nog steeds heel dankbaar.

  prof.casimirschool, 1960