Ontdek PLUS

Herbert van de Wetering

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Herbert van de Wetering en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Herbert van de Wetering heeft 6 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  De indrukwekkende ervaring als brugpieper (zo worden mijn kinderen nu genoemd, ik weet niet meer hoe je toenertijd genoemd werd) in de barakken aan de Schipluidenlaan.

  De indrukwekkende ervaring als brugpieper (zo worden mijn kinderen nu genoemd, ik weet niet meer hoe je toenertijd genoemd werd) in de barakken aan de Schipluidenlaan. Verder de scheikunde lessen waar prachtige experimenten werden uitgevoerd en als klapper de trip naar Parijs.

  Christelijke scholengemeens..., 1973

  HIO, boeiende opleiding; in die tijd was automatisering en computers nog niet zo ingeburgerd als tegenwoordig.

  HIO, boeiende opleiding; in die tijd was automatisering en computers nog niet zo ingeburgerd als tegenwoordig. Verder heel veel gekaard (boeren bridge en Harten jagen (potje heen en terug)) en ontzettend veel badminton. Leuk om bij mijn werkgever de broer van vd Wal tegen te komen, waarvan je zonder enige twijfel kan zien dat het zijn broer is.

  HTS Wegastraat, 1979

  Twee keer de zesde klas gedaan en daarmee twee keer op kamp geweest.

  Twee keer de zesde klas gedaan en daarmee twee keer op kamp geweest. Een keer naar Nutspeet en een keer naar Oud Valkenveen, beide hebben een onuitwisbare herinnering achtergelaten. Verder herinner ik me nog de strenge winters met veel sneeuw en dat we achter auto's (bvk kevertjes) hingen en ons door de straten lieten slepen. De gigantische kerstbomen branden in de eerste week van het nieuwe jaar, Het fietsenhok op het schoolplein en Sinterklaas en de ontluistering dat zijn pak gewoon in de kelder, tussen andere interessante dingen, hing.

  Calvijnschool, 1966