Ontdek PLUS

Henriëtte van Beurden Verhoeven

Kent 2 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in Tilburg

  Bekijk het volledige profiel van Henriëtte van Beurden Verhoeven en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Henriëtte van Beurden Verhoeven heeft 2 klassenfoto's en kent 2 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Deze veranderde in Alm.

  Deze veranderde in Alm. Ik weet nog dat we met onze stoeltjes over straat liepen. In de 6de klas zat ik bij meneer de Bakker. Een hele leuke /lieve leraar. Ik weet nog dat hij fan was van Kate Bush. Het overlijden van Juanita was super erg. Nog erg vaak aan gedacht. Zelfs nog een paar keer haar graf bezocht.

  maria regina kat.basisschool, 1975

  Ik weet het niet zo goed meer.

  Ik weet het niet zo goed meer. Als iemand klassefoto's heeft uit deze tijd, zou ik ze graag zien. Ik herrinner mij wel een ingebouwde speelplaats met hoge muren of gebouwen er omheen. En de geur van chloor op de kleine wctjes met deurtjes waar je overheen kon kijken.

  Het Heuvels Kleuterhofke, 1972

  Leukste schooltijd was hier op de bakkersopleiding.

  Leukste schooltijd was hier op de bakkersopleiding. Denk er nog vaak met veel plezier aan terug.

  streekschool, 1985