Paul Weerensteijn

Kent 0 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Paul Weerensteijn en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 4

  Paul Weerensteijn heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Ik heb daar vele dans standaards geleerd en veel plezier gehad.

  Ik heb daar vele dans standaards geleerd en veel plezier gehad. Joop Zeeman, de leraar was voor ons niet alleen een dansleraar maar ook een 2e vader. We hebben jaren wedstrijden gedanst en ik dans nog steeds. Met het meisje waar hij mij aan koppelde in 1975 deel ik al 30 jaar mijn leven. Het zou best leuk zijn als er meer leden uit die tijd reageren. Groet voor iedere ouddanser Paul Weerensteijn

  2005, Paul Weerensteijn

  Heb niet zoveel goede herinneringen aan deze school.

  Heb niet zoveel goede herinneringen aan deze school. Een dag voor dat het schooljaar begon 20 augustus 1970 reed ik me met de brommer totall loss voor zo'n 6 - 7 weken. Ik herinner me nog wel een aantal leerlingen........ Hans Bouwman, Ted Brands, Gideon Guggenheim, Sjoerd Bouwmeester, Ton van Soest, Jane van Zee, Anneke Bakels, Jos Gemmink, Ignas van Huisstede e.a. Het kaarten in de kantine, Docenten van der Goot, Karmelk, Borkend Koffie in de Cantarelle in Bussum.

  2004, Paul Weerensteijn

  Staat er inmiddels al het e.

  Staat er inmiddels al het e.e.a. van mij op deze site, ik wil er graag iets aan toevoegen. Ik ben de meeste van mijn klasse foto's door familieomstandigheden kwijt maar zou het zeer op prijs stellen als ik daar kopie-en van zou kunnen krijgen via mijn oud klasgenoten. En op een of andere manier weet ik nog heel veel namen van luitjes die bij mij in de klas hebben gezeten, dus als er vragen zijn....... Ik heb, zonder verder reclame te willen maken, een slijterij in Loenen a.d. Vecht er is er maar 1 dus je zou me daar kunnen bereiken. Bedankt vast Paul.

  2004, Paul Weerensteijn
  ?