Ontdek PLUS

Henk Wanders

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Henk Wanders en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Henk Wanders heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Van januari 1983 tot januari 1985 was ik hoofd van deze school (zie ook Willemspark, Den Haag) en zie veel bekende namen.

  Van januari 1983 tot januari 1985 was ik hoofd van deze school (zie ook Willemspark, Den Haag) en zie veel bekende namen. Op de andere schoolnaam heb ik een foto (van Albert) geindexeerd (Willeke, Nathalie, Arianne moet je even naar kijken.

  Willemsparkschool, , 1983

  Zie ook Gerardus Majella Den Haag en Gerardus Majella lagere school Den Haag.

  Zie ook Gerardus Majella Den Haag en Gerardus Majella lagere school Den Haag.

  St. Gerardus Majella (G.L.O.), 1961

  Omdat de Tarcisiusschool (lager onderwijs) niet in de lijst staat (Kritzingerstraat 75) heb ik mijn verhaal maar hier neer gezet.

  Omdat de Tarcisiusschool (lager onderwijs) niet in de lijst staat (Kritzingerstraat 75) heb ik mijn verhaal maar hier neer gezet. Ik zie dat meerdere personen (Susan Betgen, Henny Jacobs dat hebben gedaan): Ik werkte als onderwijzer op de basisschool vanaf aug. 1980. In het gebouw zaten ook de klassen 6 van Onze Wereld (meester "Bokkie" en Van Waas). De naam Susan Betgen (op deze pagina) herinner ik mij wel. Ik herinner me de Tarcisius als een leuke school met veel goede, hardwerkende collega's (Huub Van Blijswijk, John Huiskens, Theo Jungschlager, Mary Parlevliet, Julio Troullioud, de concierge). M.n. Theo Jungschlager was veel en lang op school; hij verzorgde ook altijd de thema-hoeken (herfst, sint en kerst). Ook veel leuke kinderen: Brian Crawford, Bianca Crawford, Damiano Venti, Phillis Boerleider, Aruna Jainath (en haar zusje en broer), Robby Cheung, Linda Nieuwenhuizen etc. etc.). Ben benieuwd hoe het jullie allemaal is vergaan. 15.11.2003: Ik zie het stukje van Jeffrey Stam, die bij mij in klas 6 zat. Ook zijn jongere broertje, Peter, heb ik in de klas (klas 3) gehad in mijn eerste jaar in het onderwijs. Ik herinner me ook moeder Ria, die veel als helpende ouder voor de school deed. Ik zie dat het je goed gaat Jef! Mooi zo en houden zo. Hoi, Henk

  St Tarcisiusschool Basisschool, 1980