Henk Hendriks

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Henk Hendriks en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Henk Hendriks heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Op deze "school" zat je niet maar volgde een schriftelijke opleiding tot verdere uitbreiding van kennis voor een beroep.

  Op deze "school" zat je niet maar volgde een schriftelijke opleiding tot verdere uitbreiding van kennis voor een beroep. Voor mij is deze periode gebruikt om mijn kennis te vergroten van het construeren in beton, staal en hout. Resultaat: een verklaring dat ik de opleiding staticus heb gevolgd met de kwalificatie goed met een bijbehorend proefschrift.

  2009, Henk Hendriks

  Voor deze opleiding moest je naar Amsterdam reizen en was altijd op Zaterdag.

  Voor deze opleiding moest je naar Amsterdam reizen en was altijd op Zaterdag. De leerstof werd direct op het bord geschreven en daar van diende je zelf een dictaat van te maken. Pennen en nog eens pennen en intussen ook nog de uitleg volgen. In een klas met te veel belangstellende met je schrift op schoot en soms zaten ze in de gang met openstaande deur. Na januari werd het stiller in het klaslokaal en dat ontstond door het afhaken van belangstellenden. Eenmaal je diploma behaald werd dit door het bedrijfsleven zeer gewaardeerd. Het HTI was alom bekend om haar hoogstaand niveau van opleiden tot beton- en/of staal constructeur

  2009, Henk Hendriks

  Twee jaar heb ik op deze school gezeten.

  Twee jaar heb ik op deze school gezeten. Deze periode werd afgesloten daar ik de tweede klas opnieuw moest gaan doen. Uit een onderzoek kwam naar boven dat mijn interesse in techniek hoger scoorde dan bij de talen.

  2009, Henk Hendriks
  ?