Hendrik de Vries

Kent 17 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Hendrik de Vries en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Hendrik de Vries heeft 2 klassenfoto's en kent 17 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb tot en met de vierde klas op deze school gezeten.

  Ik heb tot en met de vierde klas op deze school gezeten. Daarna ben ik naar school 6 gegaan. Ik heb in de klas gezeten bij de volgende leraren: Juffrouw Teijema (klas 1), Juffrouw Bosman (klas 2), Meester Kuindersma (klas 3) en als laatste meester van Zwol (klas 4)

  Openbare School 3 / O.L.S. ..., 1963

  Ik ben in de vijfde klas op deze school gekomen bij meester Elzinga.

  Ik ben in de vijfde klas op deze school gekomen bij meester Elzinga. Ik heb een ontzettend mooie tijd op deze school gehad. Als ik het mij nog goed kan herinneren zaten de volgende personen bij mij in de klas Johan Heersma, Gerke Woudstra, Johan Wels, Rindert Wouda, Piet Otter, Tom v.d. Heide, Peter Vermist, Johan Kerstman, Koos Vreeling, Aalsen v.d. Lei, Sjors v.d. Heide, Johannes Jager, Wolter Tappert, Bert Remkes, Rudi de Jong, Geke Vreeling, Annie Bruining, Johanna Poelstra, Anneke Zijlstra, Mattie de Grauw, Doetie Blaam, Thea Dumas, Nella Patichina, Klaske Bosma en Marion Bruggen. Het kan zijn dat er mij een paar namen zijn ontschoten, maar denk dat ik ze allemaal wel heb zo'n beetje.

  Het Hinkelblok, 1968

  Ik heb een heerlijke tijd op deze school gehad.

  Ik heb een heerlijke tijd op deze school gehad. Vooral bij meneer Hylkema de handenarbeid leraar. Ook de muzieklessen van de heer Akkerman waren super.

  Openbare LEAO school te Dra..., 1971

  ?