Ontdek PLUS

Hella van der Velde

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Hella van der Velde en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Hella van der Velde heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  De kelder, de glace's en de thee.

  De kelder, de glace's en de thee. Het schaken en breien in de aula, wat een combinatie! Die trui heb ik nog steeds! Aardige leraren en een heel fijn leer systeem. Wij kwamen uit Engeland waar we 4 jaar gewoond hadden. Daardoor hadden we zogenaamd veel achterstand volgens een reguliere school. Op het Roncalli moest ik wel hard werken maar het ik vond het heerlijk om toch al die vakken te kunnen doen waarvoor ik had gekozen terwijl die andere school mij een heel andere kant uit wilde sturen. Mede dankzij het Roncalli systeem en natuurlijk ook de leraren heb ik nu een fantastische leuke baan. Iedereen bedankt daarvoor!

  Sgm Roncalli Samenw Sch PC, 1983