Ontdek PLUS

Hans Corneille

Kent 0 personen

SINGLE , 4 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Hans Corneille en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Hans Corneille heeft 45 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Weet nog maar weinig van deze school.

  Weet nog maar weinig van deze school. Ik bracht een schelpje mee welke je in water moest leggen en als deze openging kwam er een bloemetje uit. Hoge ramen en muren om het schoolplein wat ik als onprettig ervoer. Herken op de klassefoto Wichert Koopman met wie ik ook op de Van Vlotenschool en Finse School heb gezeten.

  De Noorderkleuterschool, 1959

  Vandaag 27 september 2013 kom ik bij toeval de overlijdensadvertentie tegen van Dubelschool-klasgenote Gerda Vosselman gehuwd - van der Straten.

  Vandaag 27 september 2013 kom ik bij toeval de overlijdensadvertentie tegen van Dubelschool-klasgenote Gerda Vosselman gehuwd - van der Straten. Gerda is tijdens haar vakantie overleden op Kreta d.d. 19 september 2013. R.I.P. Gerda

  A.L.Dubelschool voor MAVO, 1969

  "Opleidingsschool" , meer dan 3 fouten = nablijven.

  "Opleidingsschool" , meer dan 3 fouten = nablijven. Namen: Wim Wittenberg, Wichert Koopman. Verliefd op blond meisje met vlechtjes (zie foto). Vriendje Johnny?? woonde t.o. Noury van der Lande. Moest elke dag zijn pap nog opeten als ik hem ophaalde.

  Joh.van Vlotenschool, 1961