Ontdek PLUS

Hank Ekkel

Kent 0 personen

Burg. staat - , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Hank Ekkel en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Hank Ekkel heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik herriner me Juffrouw Kilsdonk nog, zij was Directrice, dacht ik.

  Ik herriner me Juffrouw Kilsdonk nog, zij was Directrice, dacht ik. We hadden stofversieren van een aardige leerkracht, weet hellaas haar naam niet meer. Dan hadden we muziek van Dhr. Addink, hij gaf muziekles, (alhoewel het meer op godsdienst leek) vaak in de aula, hij zat op een podium les te geven, hij werd erg vaak gepest, wat ik erg zielig vond. Jaaren later trof ik hem op de operatie kamer, hij als patient, ik ontving hem op de voorpost, fijn gesprek met hem gehad, hij herrinerde mij (en mijn zus Margriet) nog wel van vroeger, knap vond ik dat!! We hadden Nederlands van Dhr. Huisman, daar was ik toen verliefd op :-)) Voor strijken had ik altijd een 9 :-)) ik weet niet meer wie dat vak gaf..... Naailes, we moesten dingen maken die ik nooit droeg :-(( of nooit gebruikt heb, zoals een trappelzak voor een baby.... De INAS: Jolanda Haspels was toen mijn hartsvriendin, we hebben samen stage gelopen in Peppelrode en het Diac. in Eindhoven, ben erg benieuwd hoe het nu met haar is !! Verder herriner ik me Ben nog, hij zat in een andere INAS groep maar ik trof hem later als kok in Peppelrode, dacht ik. Verder herriner ik me nog maar een paar namen van klasgenoten, Josien, ze was blond, lang haar, Audry ze was vrij klein en had zwart haar. O, ja en Letty van der Hoef, (dacht ik) van haar heb ik "leren" roken in de fiets kelder van de school, wat natuurlijk helemaal niet mocht, moesten we de peuken vegen, wat een vieze stofboel was dat zeg. Verder had ik toen verkering met Jan den Draak, dat was de broer van Trudie een klasgenootje, ze hadden thuis een eenmans Rijschool. Jan kwam op z'n brommer naar de school en als ik nog niet uit was, stopte hij altijd hele lieve briefjes tussen mijn fietsbel. Ben wel erg benieuwd hoe het nu met iedereen gaat, ook alle leraren, speciaal natuurlijk Meneer Huisman :-)) Zou leuk zijn als er een reeunie zijn komen :-))

  Anna Henriette, 1970

  Mijn herineringen aan de Wilhelminaschool zijn Meester Driegen, Meester Rensink, Meneer Klein en natuurlijk mijn eigen moeder (Juffrouw Ekkel) waar ik in klas 1 in de klas zat.

  Mijn herineringen aan de Wilhelminaschool zijn Meester Driegen, Meester Rensink, Meneer Klein en natuurlijk mijn eigen moeder (Juffrouw Ekkel) waar ik in klas 1 in de klas zat. Mijn faforiete vak was gymnastiek. ********************

  Wilhelmina, 1963