Ontdek PLUS

Harry Zweers

Kent 0 personen

WIDOW , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Harry Zweers en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Harry Zweers heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Leuk ik was de eerste die de wilhelmina school opgaf, nu zijn er al meer dan 25.

  Leuk ik was de eerste die de wilhelmina school opgaf, nu zijn er al meer dan 25.Een van de beste schoolmeester die ik voor een paar jaar had,was meester Ten Brink.Hij is de enigste waar ik de beste herinneringen van heb. Ik heb hem nog eens ontmoet, toen hij hoofd leraar was van een school in Amstelveen, terug in 1978?. Ook kan ik juf. Goedknect en juf. Euwe nog herinneren.Ik weet ook nog voor me te halen de 3-4 dagen in Muiden?Nog een paar namen die ik kan:Annie Driftenaar,Joke Rademaker??? Mijn zusters,Gonnie,Annemieke en Carrie en ook mijn broer Willem zijn op deze school geweest. Wij wonen nu sinds 1964 in Canada.

  Wilhelminaschool, 1954

  Neus was mijn leermeester draaien,na meester Zijlstra We zijn naar de delta werken geweest toen het nog in het beging fasie was met het bouwen,ook de tijden dat we voor 3-4 dagen naar Ommen zijn geweest weet ik nog.

  Neus was mijn leermeester draaien,na meester Zijlstra We zijn naar de delta werken geweest toen het nog in het beging fasie was met het bouwen,ook de tijden dat we voor 3-4 dagen naar Ommen zijn geweest weet ik nog.

  Werkspoor Bedrijfsschool, 1959