Guido Dördregter - overleden 28-11-2

Deze persoon is overleden

  Bekijk het volledige profiel van Guido Dördregter - overleden 28-11-2 en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Guido Dördregter - overleden 28-11-2 heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Waarschijnlijk in de jren 1958/1959 heb ik tesamen met Henny Eikhout ook uit Amsterdam op dit juvenaat gezeten ( 2 jaar).

  Waarschijnlijk in de jren 1958/1959 heb ik tesamen met Henny Eikhout ook uit Amsterdam op dit juvenaat gezeten ( 2 jaar).Toen heette het naar mijn mening Sint Marie of juvenaat Alverno. Henny Eikhout is wel broeder geworden en ik ben na twee jaar naar huis gegaan. Henny heb ik aan de van Hilligaertstraat/Pijnackerstraat te Amsterdam aldaar op de Franciscusschool nog ontmoet. Hij was verbonden aan die school als broeder ( leraar). Ik ben nu 62 jaar en met FPU. Het zou leuk zijn als andere personen en ook Henny Eikhout als hij dit leest die toen op die Mulo zaten in 1958/59 zouden reageren. Mijn voornaam is Guido en zat in de jaren 50 op de Franciscusschool met bovenstaand adres.

  Juvenaat St.Frans, 1950

  ?