gonnie van denacker

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van gonnie van denacker en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  gonnie van denacker heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Mijn jaren op de Sint Marthaschool,waren jaren die ik niet gemakkelijk zal vergeten.

  Mijn jaren op de Sint Marthaschool,waren jaren die ik niet gemakkelijk zal vergeten.Ik heb nu nog kontakt met mensen waar ik die periode omging,oa Annie van de Linden.Toen ik op deze schoolkwam had ik het gevoel dat ik nu bij de "grote" mensen hoorde,en er veranderde heel veel in deze periode,ik heb er goede herinneringen aan.

  Sint Martha RK vak- en huis..., 1965

  ?