gerrie vonk

Kent 0 personen

WIDOW , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van gerrie vonk en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  gerrie vonk heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  het was een nonnenschool ik herinner mij nog Zuster Hermine en juffrouw Smit.

  het was een nonnenschool ik herinner mij nog Zuster Hermine en juffrouw Smit. Juffrouw Grol. Er was ook een zuster voor kookles die kon ontzettend schreeuwen.Had een wrat op haar kin waar zij altijd aan zat te pulleken,zij at ook altijd haar klokhius op van het fruit.Namen van leerlingen herinner ik mij zoals Els Blom-Maria Reimers-Berta van Zeeland (enorm grof)Cristine(kippie)Jannink- Thea Zwart Zij was gelijk met mij jarig 26-10-50 zij was donker van haar ,woonde achter in op wittenburg.Cisca Groenhof ik mocht tussen de middag vaak met haar mee naar huis ,zij woonde naast de melkboer.wij moesten wel alles netjes opruimen anders mocht het niet meer van haar moeder want die was naar haar werk.De zusjes bezembinder woonde vlak naast Cisca.Ik heb haar(cisca) volgens mij een keer heel vlug gezien op de dappermarkt.Op de huishoudschool waar zuster Eugharius inmiddels hoofd van de school was geworden.Ik kan mij herinneren dat daar ook de Meiden van Taverne Rina en Anneke.Aghaat Maas.en een donker meisje volgens mij heette zij (trees sariman) Ik ben 35 jaar getrouwd geweest hebben 1 dochter en 2 kleindochters.Hebben jullie ook van deze herinneringen stuur ze naar gerrit vonk *** Of doe een bericht naar bovenstaand adres.Heb je nog foto‘s stuur die dan ook .Ik ben weduwe sinds oktober 2004.

  Gerardus Majellaschool, 1954

  Gerrit Vonk is mijn naam misschien herinneren jullie zich dat ik stotterde.

  Gerrit Vonk is mijn naam misschien herinneren jullie zich dat ik stotterde.Ik deed een op leiding voor weg en waterbouwkunde.Mijn klassen lerraar was de heer Groeneveld later Directeur geworden van deze school.De Heer Timmermans gaf engels echt conservatief ,kwam altijd met de trein.Weet nog dat hij een schoenenfabriek had.Leraar duits was de heer Konig als je over postzegels begon was je les duits meteen over. Heb nog enkele weken verkering gehad met de enige vrouwelijke leerling Tineke ik vond dat een leuke meid maar haar vader vond mij niet zo leuk,daarom is het niets geworden tussen ons.

  MTS Hendrick de Keijserschool, 1965

  ik heb op deze scool gezeten met Willie Rodemond-Hennie Pastor van de groentewinkel -Henkie Collewijn- In de klas gezeten bij JUf van Bemmel 1e t.

  ik heb op deze scool gezeten met Willie Rodemond-Hennie Pastor van de groentewinkel -Henkie Collewijn- In de klas gezeten bij JUf van Bemmel 1e t.m 3e in de 4e t/m de 6e bij meester Kraaipoel. Daarna opleiding LTS timmeren-MTS Weg en Waterbouw Hendrick de Keyzerschool.Als laatste gewerkt bij de gemeente als Hoofd Opzichter Wegenbouw.In 1969 getrouwd heb een dochter en twee klein dochters van 3 en 4 jaar .Woonachtend in Amsterdam. Wij stonden alltijd op de hoek van de Wittenstraat of bij de snackbar van Lammie in de Wittenstraat"de jongeren hang hoëk"Later stonden wij met onze brommers op de hoek van de straat. ************************** stuur wat fotos of een e-mail *** com

  Jacob de Witt school, 1952