Bekijk het volledige profiel van gerda pors en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

gerda pors heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Verhuisde van Rotterdam naar H...

Verhuisde van Rotterdam naar Hoogvliet en begon hier in klas 3 bij meester Vos van Avezaate. Bedankt nog voor je mooie verfset Ron, ben ik nooit vergeten :-))4e klas in het andere gebouw waar destijds de markt gehouden werd. Meester van de Polder klas 4b. 5e klas meester Terlaak en 6e klas meester Jansen op het hoofdgebouw in de foeliestraat. Die is later getrouwd met juf slager. Handwerklessen van juf de Groot klasgenoten, rini van de hor, lenie van der wal, nelleke kuypers,annelies de makker,anneke de gelder,elvera,anton blauw,sacha oosterhagen,vera jansen,sylvia warman.hetty van dipte,anneke bakker.ron winkels,anja berghout en veel gezichten waar ik even de naam bij kwijt ben.. Koffie zetten in het kleine keukentje en rondbrengen was leuk. Schooltandarts brrr. platen maken met het koor,verhaal vertellen bij de dia voorstelling van de kleintjes en spelletjes op t schoolplein allemaal leuke herinneringen.....

2004, gerda pors

Eerste jaar was niet makkelijk...

Eerste jaar was niet makkelijk. Was een buitenbeentje. foute kleren, fout haar, je kent dat wel.Jaren daarop waren iets Te gezellig, Woeha! Heb er uiteindelijk 5 jaar over gedaan! Roken met een klasgenootje in het park. Een heel pakje Belinda menthol in een vrij uur want als je pa ze vond was t bal :) Handwerken in de aula. "Hee Ger die naaimachine is geen Zundapp!!!" Zoenen achter de gymzaal. Iedereen ongesteld bij gym want dan mocht je op de bank. Tot hij t bij ging houden... "kan niet juf Pors, was je vorige week al" ..Kaftcontrole :-(( Leren tas werd ingeruild voor klm koffertje en later een "pukkel". Agenda meer een dag- boek dan huiswerkplek,jammer dat ik ze niet bewaard heb :-(Frans van Ouwens {ooh zooo verlieeefffddd } Wekenlang "Peter en de wolf" Kranenburg, Doek, Soeten, Leentvaar,van der Wal, Bakel, en en Goh wat ben ik een hoop namen vergeten... Een reunie zou best leuk zijn. Hoop dat het jullie oud leraren en leerlingen allemaal goed gaat :-)) JEZELF een beetje gevonden hebt... Hartelijke groeten allemaal!

2004, gerda pors
?