Gerco Cober

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Gerco Cober en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Gerco Cober heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Na eerdere niet afgemaakte opleidingen kwam ik op mijn 22e op de Pabo terecht.

  Na eerdere niet afgemaakte opleidingen kwam ik op mijn 22e op de Pabo terecht. Ik vond het een erg gezellige opleiding en heb behalve studeren me vooral bezig gehouden met intro's, Activiteiten Commissie en Academie Raad. Tijdens mijn studie ging ik vooral om met Janneke, Karlijn, Jurein, Michiel, Twan, Dania eb Miriam. Na 4 jaar studie ben ik gaan werken als Juniord docent. Dit heb ik 3 jaar gedaan. Vooral aan het begeleiden van studenten en het begeleiden van AC en intro's heb ik de beste herinneringen.

  Fontys Pabo Eindhoven, 1998

  Na een jaartje bedrijfskader ben ik net als mijn vrienden Martijn En Guus rechten gaan studeren.

  Na een jaartje bedrijfskader ben ik net als mijn vrienden Martijn En Guus rechten gaan studeren. Lekker weinig colleges en met volle teugen genieten van het studentenleven... Vooral om die reden heb ik het twee jaar volgehouden. De TIK-weken waren memorabel en dan met name de biercantussen. Best wel schandalig dat juist dat me het meeste bijgebleven is. Ik ging vooral om met Roel uit Oisterwijk en met Sabine uit Best In plaats van collegezalen was de Puf erg populair.

  Universiteit Brabant, 1996

  Na mijn VWO wist ik niet goed wat ik wilde gaan doen.

  Na mijn VWO wist ik niet goed wat ik wilde gaan doen. Een tweejarige opleiding leek me wel wat. Kon ik daarna nog mooi iets anders kiezen. Dat ik meer van het studentenleven naast het studeren hield en geen enkele economische affiniteit had (ook niet in mijn examenpakket) heeft er voor gezorgd dat ik na een jaartje verder ben gaan kijken. Ik kan me de intro nog herinneren omdat ik daarin jarig was en van iedereen bier kreeg met alle gevolgen van dien. Ik ging dagelijks met de trein vanuit Best naar Tilburg West.

  Bedrijfskader (Hogeschool E..., 1995

  ?