Ontdek PLUS

Gérard Hendriks

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Gérard Hendriks en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Gérard Hendriks heeft 8 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Niet favoriet, maar bovenal herinner ik me Koppie (Meester van 't Hooft).

  Niet favoriet, maar bovenal herinner ik me Koppie (Meester van 't Hooft). In mijn gedachten was ie toen al 60 maar hij is enkele jaren geleden overleden op ongeveer die leeftijd. Ik herinner me Peter Vet, Marcel Milder, Roel, Peter van der Steen, Hans Askamp, Louise Sol, Anita Gerritsen, Hans Geurtsen en vele anderen. Ook juffrouw Slot waarop ik in de derde (!) heimelijk verliefd was, meester Arntz en natuurlijk juffrouw Immers, juf van de tweede wat aan mijn oren nog te zien is.

  Maria Reginaschool, 1963

  De Soos op vrijdag, het oude gebouw aan de velperweg, het nieuwe gebouw in de natuur van Warnsborn.

  De Soos op vrijdag, het oude gebouw aan de velperweg, het nieuwe gebouw in de natuur van Warnsborn. De humor van de Elster en Huissense leerlingen en de kak uit Doorwerth en Oosterbeek. Ik heb in 1978 en 1977 eindexamen VWO gedaan. Ook de 4de heb ik tweemaal gedaan waardoor ik in totaal 8 jaar mee mocht doen. Start was in 1H in Malburgen. Ik herinner me Tim Dulk, Antoon Joosten, Marian Bosman, Marian Eradus, mijn (helaas onbeantwoorde) jeugdliefde Terry Willemsen, Monique, Liesbeth, Steef Hendriks, Jacques Daniels en nog vele vele anderen waarvan ik wel gezichten maar geen namen meer weet. Daarnaast vrienden die ik nu nog heb als Bert Wenink en Ger Mekkelholt.

  Katholiek Gelders Lyceum, 1970